Sejr ved GP Danmark

Et af årets højdepunkter var kommet, nemlig GP Danmark!

Træning:

Første træning bliver kørt, her ender vi på P2 blot 2 tiendedele efter Jan Magnussen, dog syntes vi bilen ikke kører 110% som den skal og går i tænkeboks mellem de to træninger.

Vores spekulationer giver pote i træning 2 og ender hermed P1 med 2 tiendedele ned til Jan.

Tidtagning:

Tidtagningen skulle vise sig at blive rigtig gæt, dog ender det med P2 og igen 2 tiendedele efter Jan.

Heat 1:

Det har regnet lige forinden heat start og der er stor tvivl om der skal slicks eller regndæk. DTC dømmer “Wet race” og derved skal alle starte på regn.
Starten går og på først omgang tager Kasper førringen, dog holder dette kun 3 omgange og vi må desværre ende heatet på en 4 plads grundet opsætningen som ikke fungerede optimalt til den optørende bane.

 

 

Heat 2:

Bliver et tumult heat. Jeg starter p5 og får mig kørt op p3 i regnvejret. På et overhalings forsøg på 3. pladsen rammer jeg desværre konkurrenten og spinder ham rundt, dette får jeg 2 strafbaner for og slutter heatet på 8. pladsen.

Finalen:

Banen er begyndt at tørre meget op og der er ikke længere ” Wet race”. Vi satser på regndækkene da banen ser fedtet ud, men det ser ud til at mange af de andre konkurrenter vælger slicks. Startet går og jeg rykker hurtigt op på 1. pladsen, hvor jeg hurtigt får udbygget førringen med 10 sekunder. Banen begynder nu at tørre mere og mere op og dette passer ikke vores regndæk, med 2 omgange tilbage har jeg stadig 10 sekunder ned til nr. 2. Det ender med en længe ventet sejr dog med ikke mindre end 1,5 sek ned til 2’eren, så det var godt der ikke vare flere omgange tilbage af heatet.

// Kasper H. Jensen