Back to back DTC CHAMPION

Sæson 2019 er kørt og her kunne Kasper H. Jensen tilføje endnu et mesterskab til hans DTC cv.
Det betyder også at Kasper bliver den mest vindende DTC kører efter skiftet i 2012, hvor man begyndte at køre med de store V8 racerbiler.

DTC er et overstået kapitel. Det blev til 20 år med DTC i spidsen for dansk motorsport. Dermed bliver Kasper også den sidste til at vinde et DTC mesterskab. I alt blev det til 3 DTC mesterskaber og 1 rookie mesterskab ud af de 5 år Kasper har kørt i DTC.

Hvad skal der ske i 2020?
Der bliver studeret nøje på hvad 2020 skal bringe. 2020 bliver året hvor TCR Danmark triller deres første kilometer. Massive Motorsport som Kasper har kørt for siden 2017 deltager i TCR 2020.
Kasper arbejder ligeledes på at komme til start i TCR 2020, klassen er attraktiv med dens internationale muligheder, samt Jan Magnussen vender tilbage til dansk motorsport med deltagelse i TCR Danmark.

“Klasse er et godt springbræt til den internationale verden, da der både findes en EM og VM serie. Det vil ligeledes være super fedt at være med til både at slutte en æra, men også være med til at starte en ny” fortæller Kasper.

TCR minder mere om de gamle DTC dage, hvor man havde de forskellige bilmærker der kæmpede mod hinanden. TCR er en standardvogns klasse, hvor bilerne vi kender fra gaden, har fået et lille pust og tilføjet lidt bredere skærme, samt lidt ekstra hestekræfter. Der findes i alt 14 forskellige bilmærker som er involveret i TCR, følg linket her for at se de forskellige modeller: https://www.tcr-series.com/homologated-cars